Cum alegi florile potrivite in functie de ocazie?

Sigur ți s-a întâmplat chestia asta cândva și s-ar putea ca tu chiar s-o fi făcut: ai vrut să oferi un cadou floral cuiva la o anumită ocazie și în loc să fii mândrul posesor al unui aranjament cu flori frumoase și delicate, ai rămas cu un buchet de trandafiri negri în mână. Bun venit în echipa de neadaptare a cadourilor florale, dar nu dispera! În următorul material vom oferi detalii despre cum poți alege aranjamentul floral corespunzător în funcție de ocazie.

În primul rând este important să știi cum vor fi asezate florile tale:intr- un buchet sau intr-un aranjament in burete.Un plan important în sloganul “Cumpără ceea ce iți place” vizează persoana sau persoanele care vor primi ceea ce cumperi. Ar trebui să găsești un compromis între gusturile acestora și stilul tău.

În al doilea rând, este important să verifici sezonalitatea florilor pentru a vedea ce poți alege. Este necesar să știi ce fel de flori sunt disponibile, în magazinul de flori dar și  ce flori sunt adecvate pentru acea anumită ocazie. De exemplu, când vine vorba de o nuntă, trandafirii sunt una dintre cele mai populare opțiuni. Totuși, pentru o ocazie speciala, precum o aniversare, combină variate flori de culori vii cu pistacha și eucalipt pentru a crea un aranjament mai creativ.

În ultimul rând, trebuie să ții cont și de culoare. Culoarea aranjamentului floral prezintă întotdeauna un mesaj ce poate face diferența. De exemplu, albul este asociat cu eternitatea si puritatea,dar la fel de bine, pentru a sărbători începutul unui nou început, poți opta pentru mai multă viață și bucurie adăugând flori roz, portocalii sau chiar purpurii în buchetul tău. Cand vine vorba despre flori nu exista prea colorat sau prea mult.

După cum poți vedea, alegerea potrivită a buchetului floral poate părea de-a dreptul adesea complicată. Cu toate acestea, te putem asigura ca floristii nostri sunt bine instruiti pentru a gasi cele mai bune solutii florale pentru tine si impreuna cu tine si te vor indruma,cu cele mai bune intentii, sa alegi cel mai frumos cadou floral pentru ocazia ta.