Despre noi

Consideram o adevarata onoare ca ne alegi si ca ne oferi ocazia de a livra pentru tine buchete, cosuri cu flori si aranjamente florale pline de emotii, sentimente, urari, zambete!

Floristii nostri sunt adevarati profesionisti si dau o atentie deosebita fiecarei cerinte din partea ta si fiecarui detaliu din comanda. Fiecare buchet este insotit de hrana florala pentru o rezistenta ridicata in vaza. Avem o echipa dedicata de florari, floristi specialisti in livrare flori la domiciliu.

Pregatim, aranjam si decoram buchetele de flori astfel incat surpriza la domiciliu sa fie completa, de neuitat! De peste 5 ani Desiree Flowers iti ofera servicii premium de livrari de flori. Ai livrare gratuita pentru comenzi mai mari sau egale cu 100 RON  .Pentru livrarile in tara se percep taxe calculate de firma de curierat partenera, in functie de zona de destinatie.

Fie ca ai de nevoie de aranjamente florale pentru aniversare, buchete de flori pentru zile de nastere, cadouri, inimi de flori, cutii cu flori, cutii trandafiri, cupole cu trandafiri criogenati, aranjamente din flori conservate ,aici gasesti tot ce iti doresti, la preturi exceptionale, astfel incat sa faci un cadou deosebit!